Zátonyra futottunk

Kedves Pedagógus Kollégák!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Szépművészeti Múzeum Antik Gyűjteménye az idei tanévre meghirdetett, „Ókori vizeken” levelező pályázatát nem tudja folytatni, a Gyűjteményben ugyanis váratlanul olyan helyzet állt elő, ami nem teszi lehetővé a további fordulók megrendezését.

Nagyon sajnáljuk, hogy csalódást okozunk a sok lelkes versenyzőnek és az őket segítő pedagógusoknak, de a negyedik forduló feladatlapja helyett a mai napon már csak az első három forduló témáit felelevenítő kvízt tudjuk közzétenni búcsúzóul. 

A harmadik forduló beérkező megoldásait igyekszünk minél előbb kijavítani, a győzteseket az első három forduló összesített eredményei alapján fogjuk kihirdetni legkésőbb február 1-jén. A győzteseket megillető meghívás a Szépművészeti Múzeumba természetesen továbbra is fennáll, amint a járványhelyzet lehetővé teszi, sort kerítünk rá.

Köszönjük szépen eddigi megtisztelő részvételüket és elkötelezettségüket, és reméljük, hogy a sok munka mellett Önöknek és a diákoknak is legalább annyi örömet is adott a verseny, mint nekünk.

Üdvözlettel:
A verseny szervezői